Pályázati tanácsadás

 Egyesületünk Irodájában segítséget nyújt - elsősorban a civil szféra számára -, abban, hogy ötleteik és céljaik megvalósításához forrásokat találjanak , és az ehhez szükséges adminisztrációt biztosítani tudják. Tanácsadói tevékenységünk civil ügyfeleinknek ingyenes.

  • pályázatfigyelés
  • pályázatírás
  • projektmenedzsment
  • kommunikáció

Civil iroda

Vásárosnaményban a városi művelődési házban található a civil iroda, ahol olyan civil szervezetek találhatnak támogatást, amelyek nem rendelkeznek elegendő személyi és eszközbeli kapacitással a működésük feltételeinek megteremtésére. Az iroda szolgáltatásai vagy térítésmentesek, vagy önköltséges.

4800 Vásárosnamény, Rákóczi u 9. 

Közösségépítés/-fejlesztés

Civil közösségeknek biztosítunk teret és segítséget, hogy formálódó szervezetük a leghatékonyabban tudjon létezni a világban. 

Erdei iskola

Környezeti nevelési programunkban gyermekeket oktatunk és nevelünk arra, hogy a környezetünk erőforrásait tudatosabban használó felnőttekké vállaljanak, felelős tettekkel. 

Szabadidő és versenysport

A Szelet-Kelet Sportegyesületben az egészséges és aktív életmód szervezeti közösségi hátterét találhatja meg az érdeklődő, az egyesületen keresztül valósíthatja meg azokat közösségi támogatással. 

Állatvédelem

Olt-Alom Állatmenhelyünkön 70 gazdátlanná vált kutya befogadását tudjuk biztosítani , kutyáink napi ellátást, orvosi felügyeletet kapnak, gazdásítás programunkban évente több mint 100 kutya talál újra otthonra. Szemléletformáló kampányainkon a lakosság fele fordulunk a tudatos állattartás szemléletének megerősítése érdekében. 

Néhány programunk az elmúlt évekből:

– Nevettesd meg a folyótündért  – Versmondós napocska ovisoknak

– ökomese - Gyermeknap Vásárosnamény programsátor

– 24 óra futsal – FUTSALMARATHON

– Manóolimpia – kis ovisok sportversenye

– Templomok és templomkertek – Közművelődési programok műemlék templomokban (LEADER)

– Zsilip – Civil szolgáltatóközpont működtetése (NCA) 

– Zene tánc lakoma – Népi kultúrális- gasztronómiai program (LEADER)

– Bereg-Bereg együttműködés a történelmi Bereg területén (LEADER)

– Garabonciás Tábor működtetése

Programjaink 11 településen valósultak meg, több mint kétezer főt érintettek, vagy vontak be. Egyesületünk a kistérség meghatározó civil ereje lett. Terveink szerint a jövőben is ezeken az alapokon működünk tovább, és a közösség erejét, tőkéjét a helyben élők életének színesítésre, jobbítására fordítjuk a továbbiakban is.

Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület

4932 Márokpapi, Táncsics u. 4/a

Email:

Tárhely-szolgáltatónk a Rackhost.hu.

Köszönjük támogatásukat!

 

Támogasson bennünket adója 1%-ával!

Adószámunk: 18807723-1-15

Köszönjük szépen!